• Americké tanky
  • Ruské tanky
  • Nemecké tanky
  • Dominion Template Release Jan10
    Nemecké tanky sú pomalé,ale majú obrovskú palebnú silu.
  • 6 Preset Styles - 18 Combinations
    Americké tanky sú rýchle,čo sa ale odráža na ich palebnej sile.
  • RTL Support
    Ruské tanky majú priemrnú rýchlosť a priemernú palebnú silu.
Hlavný » 2012 » Február » 16 » Otázky a odpovědi #11
15:28
Otázky a odpovědi #11

Kdy bude upraveno poškození a průbojnost HE munice?
Ve verzi 7.2 bude několik skupin pancéřování absorbovat zhruba o 20% méně poškození způsobeného HE municí.

Co přesně se změní v mapách po zavedení nové herní fyziky?
Nová herní fyzika umožní zcela nové možnosti pohybu vozidel. Všechny mapy budou přepracovány, což dodá tankům volnost realistického pohybu bez zasekávání.

Kdy se nová fyzika objeví ve hře?
Než bude nový fyzikální engine zaveden, bude ještě zapotřebí vykonat spoustu práce. V první řadě musíme přepracovat všechny mapy, aby mohl být nový engine korektně implementován. Všechny tyto změny jsou v současné době testovány a nastavovány dle výsledků našich zátěžových testů. To zahrnuje také opravy chyb a modifikace herních mechanizmů. Veškeré práce nebudou hotovy dříve než ve druhém nebo třetím čtvrtletí tohoto roku.

Bude s novou fyzikou zavedena možnost autodestrukce v případě, že se moje vozidlo převrátí nebo třeba spadne z mostu? Bude možné, aby můj tank člen vlastního teamu obrátil zpět na pásy?
Pracujeme na tom, aby tank spadl vždy na pásy. Zbavení možnosti převrácení usnadní hru. Avšak jakmile bude nová fyzika uvolněna k veřejnému testování, bude ještě možné převracení upravit. Budeme pečlivě sledovat odezvu od hráčů.

Verze 7.0 má zcela nový systém stížností. Jak vám to pomáhá a jak to funguje v praxi?
Systém stížností umožňuje hráčům nahlásit ostatní bez použití relativně těžkopádné procedury, při které bylo nutné kontaktovat herní podporu přes e-mail nebo herní portál. Systém je k dispozici na herní obrazovce v hodnocených bitvách (všechny kromě tréninkových) a je i částečně dostupný v garáži. Stížnost se odešle zmáčknutím „Ctrl" a pravým kliknutím na příslušného hráče. V kontextovém vyskakovacím menu může informátor vybrat z několika možností stížnosti. Administrátoři pak otevírají denní seznam stížností a vybírají hráče, kteří budou potrestáni za své činy. Kontrolují platnost stížností, každá stížnost je označena jako „platná" nebo „neplatná". Výsledkem je pak udělení postihů (obvykle ban).

V minulosti bylo zmíněno, že ve verzi 7.2 bude zaveden nový match-making systém. Můžete to potvrdit?
Nový systém není vázaný na update 7.2. V současnosti stále testujeme všechny systémy a match-maker vylepšujeme. Očekáváme, že by mohl být plně funkční kolem doby vydání verze 7.2, nicméně to se ještě může změnit.

Co se stalo s americkými tanky Christie? Kdy budou uvedeny?
Tato vozidla hned tak uvedeny nebudou. Odhadované datum vydání je zhruba na konec tohoto roku nebo ještě později.

Plánujete přidat tropické mapy s pacifickou tématikou?
Na tématech herních map stále pracujeme. Jedna z nich bude ostrovní, umístěna do Pacifiku. Mapa se bude pyšnit krajinnými prvky jako jsou třeba vyhaslý vulkán, pitoreskní vodopády, pradávná laguna a bílé písečné pláže. Bude tam spousta míst, kde se budou moci skrýt vaše artilerie, zamaskovat vaši stíhači tanků a bude se střílet mezi palmami. Předpokládané datum vydání této mapy připadá na třetí čtvrtletí 2012.

V jakých aspektech se bude lišit prémiový JagdTiger od normálního?
Jediné speciální věci budou prémiové dělo a název.

Jaké budou hlavní vlastnosti francouzských SPG a TD?
Budou plnit ty samé funkce jako u ostatních SPG a TD ostatních národů, akorát tyto francouzské stroje budou mít navíc revolverový mechanismus nabíjení.

Mohli byste prosím vysvětlit co to je ten trénink pro nováčky?
Herní trénink se bude týkat základních prvků v garáži: výběr vozidla, koupě vozidla, výcvik posádky, výběr modulů, výzkum, atd. Trénink bude dostupný pouze pro nově vytvořené účty po vydání verze 7.2.

Proč byly předělány německé kamufláže?
Hráči si všimli některých nesrovnalostí a nepřesností v barvách a vzorech německých kamufláží. Museli jsme je opravit, aby byly více realistické.

Jsou potvrzené klanové znaky pro verzi 7.2?
Klanové znaky ještě nebyly pro verzi 7.2 potvrzeny ale je velká šance, že se tak brzy stane.

Mohli byste vysvětlit, jak bude fungovat oprava modulu/léčba člena posádky na jedno kliknutí fungovat?
Pokud budete mít poškozen jeden modul/zraněného jednoho člena posádky, prostě kliknete na tlačítko pro opravu/léčbu. Nebude zapotřebí vybírat z dalších možností v menu.

Na fóru byl potvrzen Typ 62 jako další čínský tank. Bude tento tank dostupný také na ostatních serverech?
Typ 62 (lehký tank tier VII) bude s konečnou platností uveden na čínském serveru. Ale stále bereme v úvahu jeho zařazení i na ostatní servery.

Mohli byste se prosím podělit o své předběžné plány na tanky pro verzi 7.3?
Ve verzi 7.3 proběhnou změny mezi sovětskými těžkými tanky. Tank KV bude rozvětven na KV-1 a KV-2. Těžké tanky T-150, KV-4 a ST-1 budou přidány do hry. IS-4 se posune na tier X a IS-8 (T-10) bude umístěno do tieru IX.

Co se stane s T34 ve verzi 7.2?
Jak už nejspíš víte, T34 bude nahrazen M103 a přesune se mezi prémiové tanky. Hráči si jej budou moci pořídit stejně jako ostatní prémiové tanky v herním obchodě. Navíc bude T34 zařazen do tieru VIII. Stále ještě pracujeme na vybalancování, to platí i pro ostatní nové americké tanky. Je velká šance, že skončí ve stejné třídě jako jejich předchůdci T30 a T34.

Jaký je důvod pro odstranění německých tanků Hotchkiss a B2 z obchodu?
Hlavní důvod je zavedení francouzských tanků. Původně byly PzKpfw 38H735 (F) a PzKpfw B2 740 (F) francouzské stroje a mezi německé tanky byly zařazeny jako kořistní technika. Hráči mají teď možnost si je snadno vyzkoumat ve francouzském stromu tanků.

Bude E100 TD řádným stíhačem tanků nebo zůstane stejné? Kdy uvidíme jeho statistiky?
Bude to stíhač tanků jako každý jiný. Ano, bude se lišit od současného modelu, ale stále bude sdílet některé běžné vlastnosti s ostatními TD.

Máte v plánu balancování bitev tak abychom měli možnost hrát jako Osa vs Spojenci?
V plánu jsou historické bitvy, které budou obsahovat historicky odpovídající seznam sil určitých národů.

Bude možné si zvolit určitou mapu, na které bychom chtěli hrát? Pokud ano, bude tato možnost dostupná pouze pro prémiové účty? Jaká omezení by to mělo?
Mapu podle své chuti si nebudete moci vybírat. Jako alternativu budete moct dát „veto" na jednu mapu a ta bude vyřazena z náhodného výběru. S největší pravděpodobností to bude dostupné pro všechny hráče, ale s prémiovým účtem nebo za goldy (to je stále ještě v jednání) budete moct vetovat více map (1-2).

Někteří hráči jsou rádi, když mají podporu artilerie, naproti tomu jsou ale jiní, kteří nesnáší, když je zničí něco, co ani nemůžou vidět. Dočkáme se někdy možnosti vyloučit SPG z bitvy?
Ne, tohle možné nebude.

Všiml jsem si, že hraju na některých mapách častěji než na ostatních. Čím to je? Závisí to na různých faktorech, jako je například typ vozidla? (Například na městské mapy se častěji dostávám, když hraju s těžkým tankem, tato pravděpodobnost se snižuje, když hraju s TD nebo SPG)
Všechny mapy jsou vybírány náhodně. Nicméně nové mapy, které byly přidány v posledním updatu, se obvykle ukazují častěji.

Co má nejvyšší prioritu pro Klanové války?
Naší nejvyšší prioritou je zmrazování tanků a mlha (fog of war). Klanová diplomacie má rovněž vysokou prioritu.

V minulosti jste se zmiňovali, že přepracujete uživatelské rozhraní. Ovlivní to i rozhraní v bitvě?
Chystáme velké změny rozhraní v garáži a menší vylepšení v bitvě. Kromě toho můžeme potvrdit, že celá garáž bude zásadně předělána!

Mám tři otázky:
Na frontě obvykle tanky využívaly přídavné pancéřové pláty. Například na mnoha obrázcích najdete Panzer III a Panzer IV s těmito modifikacemi. Máte v plánu přidat něco takového jako přídavné vybavení?
Přidáte více možností pro vzhledové úpravy vozidel kromě kamufláže?
Přidáte do map více zničitelných objektů a více „válečných rysů" (např. zákopy)?
Všechno je v plánu, ale ne v dohledné budoucnosti. Co se týče vizuálních úprav, budete moct přidat škrábance a bláto na tanku, a také měnit umístění výbavy. Rovněž plánujeme přidat více detailů do map. Více zničitelných objektů se dočkáte s novou fyzikou.

Co se stane s kamufláží, kterou mám na T30, po příchodu T110?
Kamufláž zůstane na T30.

Můžete říct něco o statistikách nerozhodných bitev?
Počet remíz se rovná přibližně 1,7% her na NA serveru. Přibližně 76% remíz nastane z důvodu vypršení času, 23,4% kvůli vzájemnému obsazení základen a 0,6% kvůli zničení vozidel v obou teamech. Všechny mapy mají přibližně stejný počet remíz.

Máte v plánu nerfnout E-75? Podle mě je v současné podobě v přesile.
Žádné takové plány teď nemáme.

Měli jste někdy v plánu přidat plamenometný tank nebo raketovou artilerii?
Plamenometné tanky by měli tvrdý dopad na současnou verzi klienta a enginu, takže jsme se shodli, že je nepřidáme. Raketová artilerie je v plánu jako jeden z možných „velitelských spotřebáků" v klanových válkách (útok artilerie „zvenčí")

Jak dlouho po zničení dostává lehký tank kredity a zkušenosti za odhalené nepřátele?
10 sekund pokud dojde k zásahu nepřítele jiným tankem.


Zdroj: worldoftanks.cz

Pozretí: 760 | Pridal: ALOKART
Celkom komentárov: 0
Iba registrovány uživatelia možu pridávať komentáre
[ Registrácia | Prihlásiť sa ]

Prihlasovanie

Štatistiky


Online 1
Návštevníci 1
Užívatelia 0

Shoutbox

Kalendár

«  Február 2012  »
NePoUtStŠtPiSo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

WOT oficíalna stránka

Klan,Nábor,Štatisktiky...

Prejisť...

Ad unit

There may be advertising your product (resource)

Read more...

Ad unit

There may be advertising your product (resource)

Read more...